skip to Main Content

Delta Lloyd Fineer Project

EEN ONTWERP DAT PROFESSIONALITEIT ADEMT.

OPDRACHTGEVER: Delta Lloyd
LOCATIE: Amsterdam
OPPERVLAKTE: 28.000 m²
PROJECTTYPE: Werkomgeving hoofdkantoor
OPLEVERING: 2014 / 2015
INTERIEURARCHITECT: D/DOCK Architects – Amsterdam
INTERIEURBOUW: Intos Interieurmakers – Haarlem
GEFINEERD PLAATMATERIAAL: Kuiper Holland

Delta Lloyd Hoofdkantoor

Na het restaurant, het entreegebied en het nieuw gebouwde auditorium van het hoofdkantoor van Delta Lloyd, is D/DOCK ook verantwoordelijk voor de nieuwe werkomgeving aan de Spaklerweg te Amsterdam.
Aanleiding voor de herinrichting was de invoering van het Sterk Werk concept. Onder deze noemer wordt binnen de organisatie Het Nieuwe Werken geïmplementeerd. Dit vroeg om een nieuw en flexibel interieurontwerp waar, naast efficiëntie, ook duurzaamheid een belangrijk element is. In samenwerking met hoofdaannemer Biltz heeft D/DOCK een slimme werkomgeving gecreëerd naar ontwerp van interieurontwerper Piet Boon. Een strakke en sportieve omgeving dat professionaliteit ademt.

Fineer van Kuiper Holland

Kuiper Holland heeft al meer dan 65 jaar ervaring in het fineer vak. Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Voor de vervaardiging van het interieur heeft D/DOCK nauw samengewerkt met Intos Interieurmakers uit Haarlem. Een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen – van opdrachtgever, leveranciers en architect tot strategisch partner – is heel belangrijk. Want mensen maken uiteindelijk het verschil. Optimaal gebruik maken van elkaars kwaliteiten leidt tot het best mogelijke resultaat én de meest tevreden klant. Voor het gefineerd plaatmateriaal heeft Intos Interieurmakers daarom gekozen voor Nederlands fabricaat van Kuiper Jolland, wie het fineer zorgvuldig heeft geselecteerd op structuur.
Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen