Encore by Simonis
Een echt familiebedrijf met liefde voor vis. Generatie op generatie. De vierde inmiddels. Het zit familie Simonis in het bloed, het stroomt door de aderen. Wat eind 19e eeuw begonnen is als een palingrokerij is uitgegroeid tot meerdere locaties op het gebied van vis. Familie Simonis heeft een passie voor vis, deelt die passie voor vis en alles wat daarmee te maken heeft.
Encore is het nieuwste restaurant van Simonis, gelegen in de oude visafslag – Den Haag.
Encore heeft een restaurant gedeelte met 300 zitplaatsen, 250 zitplaatsen op het terras en 500 plaatsen in een aparte eventruimte. Het draait om meer dan alleen topkwaliteit eten en drinken, Encore richt zich vooral ook op service en beleving. Een avondje uit.
Normaalgesproken serveren ze vrijwel geen vlees, maar bij Encore bestaat de menukaart voor 65% uit vis en 35% uit vlees. Voor het interieur liet de familie Simonis zich inspireren door het Japanse restaurant Zuma. Mede-eigenaar Alain Simonis: “Encore is on-Nederlands met een Aziatische touch. Met de exclusieve uitstraling willen we gasten echt een bijzonder avondje uit bezorgen.”