skip to Main Content

Een wereldkaart gemaakt van gefineerde platen

Je passies samenvoegen zodat een bijzondere manier ontstaat om geld te verdienen. Het is niet iedereen gegeven. Als het echter gebeurt, kunnen de meest unieke producten ontstaan. My Wooden World (MWW) maakt wereldkaarten van kwaliteitshout die geproduceerd worden met de nieuwste lasertechnologie. In juni 2016 is het bedrijf gestart met het produceren van wereldkaarten.
Sindsdien is eigenaar Maarten van Rooyen bezig om zijn passie op een aantal punten verder uit te breiden. Ten eerste het ontdekken van nieuwe houtsoorten. Maar ook het vernieuwen van het aanbod plus het verspreiden van de bekendheid van de My Wooden World producten.
Al deze wereldkaarten produceert het bedrijf zelf met veel liefde en met oog voor detail. MWW maakt gebruik van de mooiste houtsoorten en houdt daarbij tevens rekening met het milieu. De gefineerde platen die men gebruikt zijn van Nederlands fabricaat en worden gemaakt door de fineerspecialisten van Kuiper Holland. Inmiddels hangen de kaarten al in meer dan 30 landen en werkt MWW samen met meerdere bedrijven in Nederland, België en de Verenigde Staten. Van Rooyen wordt telkens weer vrolijk van hout met een mooie nerf, lasersnijders, 3D printers, maar daarnaast heeft hij een passie voor reizen. Deze combinatie is terug te vinden in de houten wereldkaarten. Daarnaast is het bedrijf ook begonnen met de productie van stadkaarten via My Wooden City.

My Wooden World

“De gefineerde platen die men gebruikt zijn van Nederlands fabricaat en worden gemaakt door de fineerspecialisten van Kuiper Holland. Inmiddels hangen de kaarten al in meer dan 30 landen en werkt MWW samen met meerdere bedrijven in Nederland, België en de Verenigde Staten.” 

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen