skip to Main Content

Kuiper noten fineer als rode draad voor in Villa

Voor een bijzonder project van een villa in een bosrijke Brabantse omgeving heeft Bone beiden activiteiten tentoon kunnen spreiden. Een maatwerk jaccuzi in Hi-Macs maar ook zijpanelen voor de vrije trappen in het huis zijn van dit materiaal gemaakt. De grote keuken is een spanningsveld geworden tussen het koudere karakter van het graniet en het warmere van het Hi-Macs. Beiden materialen grijpen bij deze keuken in elkaar. Voor deze villa heeft Bone Interieurwerken alle maatwerk interieuronderdelen ontwikkeld en geproduceerd en daarvoor is gebruik gemaakt van de kennis en service van Kuiper Holland. Samen met de opdrachtgever is door Bone het fineer uitgezocht bij Kuiper om een universeel beeld te verkrijgen bij de vele meubels, wandbekleding en wastafelmeubels. Vanuit de keuken en kamer is een vrij zicht op een enorme wand op de begane grond en eerste split-level laag. De wand is uitgevoerd in Amerikaans noten fineer en aan de voorzijde voorzien van paneelwerk bestaande uit 144- vierkante panelen met een schuine onder en bovenkant. De achterzijde is afgewerkt met hetzelfde fineer maar dan op een zwarte onderlaag. Hierin zijn zaagsnedes aangebracht wat de grote vlakken doorbreekt. In deze wand zitten een toilet diversen kasten en doorgangen naar de achtergelegen ruimtes verborgen. Een zeer complex ontwerp waarvoor het team van Bone de juiste oplossingen heeft gezocht om deze eyecatcher tot uitvoer te kunnen brengen.
Het noten fineer is de rode draad door de schitterende villa welke is opgebouwd uit diverse split-level lagen. De wastafelmeubels, vestiaire, videwanden, barmeubel, multimediawand en een aantal slaapkamermeubels zijn met het fineer uitgevoerd.

Afbeeldingen: Margot Voets

Noten fineer

Voor deze villa heeft Bone Interieurwerken alle maatwerk interieuronderdelen ontwikkeld en geproduceerd en daarvoor is gebruik gemaakt van de kennis en service van Kuiper Holland

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen