skip to Main Content

NIBC Den Haag – “Het Nieuwe Werken voorzien van olijf fineer”

Het hoofdkantoor van NIBC in Den Haag is in 2015 gerenoveerd en onlangs opgeleverd.
Het restaurant is uitgebreid en ‘Het Nieuwe Werken’ is ingevoerd op de diverse afdelingen. Het afwerkingsniveau is daarbij van een zeer hoog niveau. In het nieuwe moderne interieur zijn delen van Olijf fineer voorzien. Het interieur is vervaardigd door KP Interieur uit Emmen. De gefineerde platen zijn door Kuiper Plaatveredeling zorgvuldig op kleur en structuur geselecteerd. Door het fineer mixmatch te voegen komen de fraaie kleurwisselingen in olijf fineer goed tot zijn recht en kan een uniek houtpatroon worden gecreëerd.

Architect: Bureau 070
Interieurbouwer:  KP Interieur
Fotograaf:  Horizon Photoworks
Gefineerd plaatmateriaal: Kuiper Holland

Olijf fineer

Door het fineer mixmatch te voegen komen de fraaie kleurwisselingen in olijf hout goed tot zijn recht en kan een uniek houtpatroon worden gecreëerd.

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen