skip to Main Content

Villa Eiken Fineer

Verbouwing luxe villa Enschede

Als je huis toe is aan een renovatie, vragen veel mensen zich af waar te beginnen.
Graag draag je dit over aan 1 bedrijf die u voorziet van eerlijk advies en een eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten. One stop shopping, dat is de wens van veel mensen bij een verbouwing.
1 aanspreekpunt en 1 bedrijf waar u zaken mee doet, zodat de lijnen altijd kort blijven en communicatie mogelijk blijft. Intrema Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van verbouwingen en maatinterieurs in de breedste zin van het woord.
Voor zowel verbouwingswerkzaamheden, maar ook maatkeukens, badkamers, vloeren en complete interieurs op maat, kan Intrema Interieurbouw iets betekenen.

Voor een relatie uit Enschede was dit de reden om hun plannen eens voor te leggen bij Intrema Interieurbouw. Het plan was om hun prachtige jaren 70 villa, waarvan de bovenverdieping op dat moment een grote zolderruimte was, compleet te verbouwen tot luxe villa, voorzien van alle luxe en comfort. Al snel ging Intrema aan de slag om deze relatie een gevoel en idee te kunnen geven hoe het uiteindelijke eindresultaat zou kunnen worden. Een team van Interieurarchitecten ging aan de slag om de plannen van de familie te combineren met de aangedragen ideeën van Intrema.
Zodat er uiteindelijk een compleet verbouwings en interieurplan met 3-D visuals op tafel kwam te liggen.

Villa Eiken Fineer

In dit plan kwamen ook de materialen aan bod. Stoere materialen gecombineerd met de warmte van hout was een van de wensen waar Intrema zeker rekening mee moest houden. De keuze voor Kuiper Holland als leverancier van de gefineerde onderdelen was daarom snel gemaakt.
Het eiken quartier – rift fineer is zorgvuldig per stam geselecteerd. Om een eenheid in de structuur te krijgen is voor zowel de donker gebeitste onderdelen als de licht gebeitste onderdelen fineer uit dezelfde stammen toegepast.

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen