skip to Main Content

WeWork Berken Design

PROJECTGEGEVENS:

– opdrachtgever: WeWork Coworking and Office Space
– locatie: The New Atrium North Tower, Strawinskylaan Amsterdam
– oppervlak: 5250 m2
– architect: IA Interior Architects London
– projectmanagement: Tétris Design & Build B.V. Amsterdam
– uitvoering: Harmeling Interieurs B.V. Rijssen / www.harmeling.nl
– gefineerd plaatmateriaal: Kuiper Holland

Flexibele werkplekken op de Zuidas, maar dan wel creatief In het centrum van het financiële district van Amsterdam vormen de flexibele kantoorruimtes van WeWork op de Zuidas een aantrekkelijke optie voor groeiende bedrijven en zelfstandige ondernemers.

Berken Fineer

Een dergelijke locatie vraagt ook om een passende, stijlvolle entourage. Voor een groot deel van het interieur is dan ook gekozen voor berken fineer. Een lichte houtsoort met fraaie rustige tekening. In combinatie met de overige interieuronderdelen is een homogeen beeld gecreëerd in de verschillende ruimtes. Het berken fineer is toegepast in een groot deel van het maatwerkinterieur en ook als wandpanelen,wat vervaardigd is door Harmeling Interieurs. Het fineer is per stam uitgezocht en verwerkt in gefineerde platen door Kuiper Holland, de toeleverancier van Harmeling Interieurs op het gebied van gefineerde platen.

WeWork Berken Design

Tétris Design & Build mocht voor het WeWork berken design deze nieuwe flexruimte bouwen. Het bedrijf is als dochteronderneming van JLL ontstaan uit de behoefte om op een innovatieve, creatieve manier te ondernemen en opdrachtgevers iets nieuws te bieden. Na de oprichting in Frankrijk in 2003 groeide Tétris snel uit tot marktleider op het gebied van kantoorinrichtingen aan de hand van de complete Design & Build methode. Tétris Nederland focust zich voornamelijk op projecten en interieurinrichtingen voor kantoren. Als Europese organisatie maakt het ook inrichtingen voor investeringsmaatschappijen, winkels en internationale hotelketens. Het ondersteunt opdrachtgevers met ontwerp en constructie van al hun interieurprojecten. Dankzij de sterke lokale en internationale vertegenwoordiging en grote kennis van de markt waarin het opereert, kiezen zowel kleine, middelgrote en internationale ondernemingen voor Tétris.

 

In combinatie met de overige interieuronderdelen is een homogeen beeld gecreëerd in de verschillende ruimtes. Het berken fineer is toegepast in een groot deel van het maatwerkinterieur en ook als wandpanelen,wat vervaardigd is door Harmeling Interieurs. Het fineer is per stam uitgezocht en verwerkt in gefineerde platen door Kuiper Holland, de toeleverancier van Harmeling Interieurs op het gebied van gefineerde platen.
Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen