skip to Main Content

HPL

HPL is de afkorting van High Pressure Laminate, ook wel laminaat of kunststofplaat genoemd. High Pressure Laminate (HPL) is een combinatie van papierpulp en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars.

Wij plakken ook HPL op al onze plaatmaterialen. Hiervoor hebben wij een speciale persstraat die geschikt is voor alle soorten en varianten HPL. Wij kopen de HPL rechtstreeks bij de fabrikant, dus u kunt meeprofiteren van ons inkoopvoordeel. Omdat wij de pers moeten instellen doen wij dit vanaf 10 platen per opdracht.

Kuiper Holland – HPL (opbouw)

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen