skip to Main Content

Nieuwe Gastrobar een experimentele mix van materialen

Onlangs heeft van der Valk Akersloot de eerste Gastrobar van Noord Holland geopend onder de naam ‘Septem’.  In de mystieke sfeer van dit restaurant kunnen gasten genieten van de lekkerste cocktails of zich laten meenemen op een culinaire reis van de chef.

Nijboer realiseerde niet alleen het interieur maar ook het ontwerp van deze gloednieuwe bar.
In samenspraak met de opdrachtgevers ontwierp interieurarchitect Mariska van Nijboer het interieur. ‘Het was een feestje om te werken aan het ontwerp voor Septem’, aldus Mariska.

Van der Valk wilde een verrassend en vernieuwende horecagelegenheid realiseren.
Daarom is Nijboer op zoek gegaan naar een unieke en experimentele mix van materialen en diepe kleurtonen die zijn toegepast in het interieurontwerp. In het ontwerp is de bar letterlijk als centraal middelpunt gepositioneerd. Zo heeft de bar een elipsvorm gekregen met een waanzinnig grote luifel die zich verder in de ruimte uitwaaiert. Dit krachtige object verbindt de diverse zitgebieden in de ruimte en zet de bar in het middelpunt van de belangstelling als echte eye-catcher! Een van de onderdelen in de mix van de diverse materialen is eiken gefineerd plaatmateriaal. De fineermeester van Kuiper Holland heeft het fineer voor dit project op kleur en structuur geselecteerd, alle ronde en vlakke fineerdelen komen uit dezelfde stam fineer.

Oops...
Slider with alias spaces schiphol fineer 1 not found.

Gastrobar

In het ontwerp is de bar letterlijk als centraal middelpunt gepositioneerd. Zo heeft de bar een elipsvorm gekregen met een waanzinnig grote luifel die zich verder in de ruimte uitwaaiert. Dit krachtige object verbindt de diverse zitgebieden in de ruimte en zet de bar in het middelpunt van de belangstelling als echte eye-catcher!

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen