skip to Main Content

Hilton Tabu Fineer

In opdracht van Heddes Bouw & Ontwikkeling realiseerde Nijboer het volledige interieur van Hilton Hotel Amsterdam Airport Schiphol. Naast de hotelkamers en suites omvat het project ook onder meer de bars, buffetten en pantry’s.

Nijboer Interieur & Design

“Wat we hier hebben gerealiseerd hadden we nog niet eerder gemaakt. We werkten met een architect uit Engeland en leveranciers van over de hele wereld. Bovendien zijn er veel kostbare en minder bekende materialen in het ontwerp verwerkt. Elk meubel is dan een nieuwe uitdaging. En dat op zo’n gigantische schaal.”

Kuiper Holland

“In opdracht van Nijboer hebben wij de gefineerde platen mogen maken die in dit project zijn toegepast. Voor dit project zijn verschillende Tabu fineren toegepast. Echt houtfineer wat in diverse homogene kleuren kan worden gefabriceerd. Ideaal voor grote projecten waarbij de kleur identiek moet doorlopen. Door dit houtfineer op verschillende soorten en diktes plaatmateriaal te beplakken hebben wij kunnen bijdragen aan dit omvangrijke interieurproject.

Fineer

Kuiper Holland is een specialist op het gebied van fineer. Naast ons uitgebreide assortiment in fineer, bieden we ook tabu fineer aan. Samen met de klant kijken wij mee naar de best mogelijke oplossing voor uw project, zoals bij dit Hilton Tabu Fineer project. Vraag bij ons na wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke project.

Tabu fineer

Italiaanse design fineren. Tabu kleurt het hout met een specifiek procedé. Het resultaat: echt hout met een constante uitstraling. De kleuring benadrukt de diepte van het natuurlijke patroon.

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen