skip to Main Content

I Amsterdam Store: Iepen Mixmatch Fineer

De I Amsterdam Store op het Centraal Station is een winkel voor zowel bezoekers als voor Amsterdammers. Een plek waar typische Amsterdamse producten en souvenirs verkrijgbaar zijn, maar ook belangrijke boeken en toegangs- kaarten voor musea en evenementen.

Een bijzondere winkel vraagt om een bijzonder interieur. Om die reden zijn diverse onderdelen gemaakt van iepen gefineerd plaatmateriaal. Een stijl die aansluit bij de stijl van I Amsterdam. Een bewuste keuze waar Sandenburg Concept Creations als ontwerper bij betrokken was. Samen met Kuiper Holland, de leverancier van de gefineerde platen, en Van ’t Wout als interieurbouwer zorgden zij voor een succesvolle invulling van dit project.

Coenders: “Wij weten dat Kuiper een echte specialist op dat gebied is. Bij hen zijn diverse bijzondere fineersoorten verkrijgbaar die je over het algemeen niet vaak tegenkomt. Door goede ervaringen uit het verleden hebben we ook bij dit project contact met hen opgenomen en gevraagd of de wensen van de opdrachtgever plaattechnisch waren te verwezenlijken. Toen daar vanuit Kuiper een positief antwoord op volgde, is bewust voor dit iepenfineer gekozen. Een type dat niet vaak wordt gebruikt. Maar het rode effect van de vlamtekening sloot echter uitstekend aan bij het logo van de I Amsterdam Store. Dat was voor de opdrachtgever doorslaggevend om voor dit iepen te kiezen.”

I-Amsterdam-Store I Amsterdam Cashier iamsterdam winkel

Iepen fineer

Een bijzondere winkel vraagt om bijzonder interieur. Iepen fineer wordt niet vaak gebruikt, wat het speciaal maakt. Ook gaf het rode effect van de vlamtekening de doorslag, omdat het perfect aansluit bij het iAmsterdam logo. Het I Amsterdam fineer design geeft een lichte uitstraling wat meer ruimte uitstraalt. Ook is het I Amsterdam fineer design karakteristiek, wat aansluit bij de boodschap die de store wilt uitdragen.

De I Amsterdam Store is te vinden naast het centraal station in Amsterdam.

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen