skip to Main Content

KASTENWAND / THE MARK – ROTTERDAM

Kuiper Holland heeft in opdracht van Houtimport Reuver gerookt eiken gefineerde platen geproduceerd voor Gebe Interieurbouw uit Helmond. In opdracht van de Cromwell Property Group heeft Gebe Interieurbouw deze platen verwerkt in de kastenwand bij The Mark – Rotterdam. Door de fineerstammen zorgvuldig op kleur en structuur te selecteren en deze mixmatch te voegen is een fraai homogeen beeld gecreëerd voor de grote ronde kastenwand.
De imposante kast is een echte eye-catcher in de algemene ontvangstruimte van The Mark.

The Mark is Rotterdams nieuwste multi-tenant building. De jongste hub van de stad. Superieur afgewerkt, eigentijds en stoer. Meer dan 22.000 vierkante meter pal naast de A16. Voor bedrijven die een statement willen maken. The Mark roept. Ready for the next level? Make your mark in the Mark. The Mark is niet strictly business. En al helemaal geen business as usual. The Mark biedt alles om work & play te combineren. Een goede koffiebar, een uitstekend restaurant en prettige voorzieningen voor als het werk erop zit, zoals een in-house gym. The Mark bruist. Een plek om te knallen, in alle opzichten. Relax & reload in The Mark.

Gerookt eiken

Door de fineerstammen zorgvuldig op kleur en structuur te selecteren en deze mixmatch te voegen is een fraai homogeen beeld gecreëerd voor de grote ronde kastenwand.

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen