skip to Main Content

Branche Organizaties

NMT

NMT voorziet scheepsbouwers, maritieme toeleveranciers en dienstverleners van een inspirerend netwerk, waarin onderling contact en kennis-ontwikkeling belangrijke opbrengsten zijn. Het netwerk wordt ondersteund met een uitgekiend programma van matchmaking, seminars, trainingen en publicaties

Holland Yachting Group Logo

De Holland Yachting Group vertegenwoordigt ’s werelds toonaangevende bedrijven in de superjachtindustrie: mensen die erfgoed, stabiliteit en persoonlijkheid combineren tot motor- en zeiljachten van de hoogste kwaliteit. Hier geven wij u een virtuele introductie aan onze leden en hun verhalen, ambitie en passie. Zij zullen u ook graag in de echte wereld ontmoeten.

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen