skip to Main Content

Amerikaans Noten Project

Interieur Oost – Kraayenzank

De sfeer van Noten fineer

Interieur Oost schittert met een prachtig project in de Kraayenzank, waarbij zij gebruik hebben gemaakt van ons schitterende Amerikaans Noten houtfineer. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een interieurontwerp dat werkelijk adembenemend is.

Bij het betreden van de ruimte word je onmiddellijk omarmd door de warmte en elegantie van het walnoothout. De panelen zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig aangebracht, waardoor dit perfect overvloeit in de wit marmeren bladen.

Het walnoothoutfineer voegt een onmiskenbare allure toe aan de ruimte. De rijke bruine tinten creëren een gevoel van diepte en geven een gevoel van luxe en verfijning. De natuurlijke houtnerf is prachtig zichtbaar en geeft de panelen een uniek karakter. Het resultaat is een interieur dat zowel tijdloos als eigentijds is, een perfecte harmonie tussen traditie en moderniteit.

Walnoten fineer bar Amerikaans Noten Fineer Kast Amerikaans Noten en Wit Marmer met Gouden Nerf

Kraayenzank

Niet alleen het walnoothoutfineer is bewonderenswaardig, maar ook de vaardigheid waarmee Interieur Oost het heeft toegepast. Elk detail is met zorg overwogen en uitgevoerd, waardoor een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek is bereikt. De panelen vormen een harmonieus geheel met de andere elementen van het interieur, zoals de verlichting en meubels, waardoor een complete en samenhangende beleving ontstaat.

Bekijk fineersoorten

Amerikaans Noten Project op maat

Het noten fineer staat op de tweede plek qua populariteit van de meest verkochte fineersoorten. Op nummer 1 staat nog altijd het eiken in Nederland. Noten is ook erg populair door de warme tint en sprekende nerven. Het is ook een kostbaarder product dan het eiken fineer.

Bij Kuiper kunt u uw eigen fineer uitzoeken. Met deze persoonlijke service en samenwerking met de architect en interieurbouwer bekleden wij een unieke rol in de industrie. Tijdens een rondleiding in de fabriek krijgt u nog meer gevoel bij het fineer wat u uiteindelijk in uw eigen interieur terug gaat vinden.

Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon die te vinden zijn op de contact-pagina.

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen