skip to Main Content

oVVice Eiken Design

Eiken fineer als detail voor nieuw kantoorconcept.

De wereld om ons heen is in een hoog tempo veranderd. Door technologische ontwikkelingen zijn tijd en plaats rekbare begrippen geworden. Wij zoeken naar manieren om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Vanuit die visie is oVVice ontstaan.

In deze ‘nieuwe’ wereld draait het om een persoonlijke benadering. oVVice is een fijne en inspirerende plek in Arnhem waar mensen met plezier werken en elkaar ontmoeten. Een dynamische omgeving waarbij sociale interactie de basis is. Deze interactie vindt plaats in het sociale hart.

oVVice biedt organisaties een werkplek die een op een aansluit op hun fysieke ruimtebehoefte. In een omgeving waar iedereen zich happy voelt. Daarom heeft elke locatie zijn eigen servicegerichte kantoorbutler. Het ontzorgen van klanten middels het leveren van totaaloplossingen komt overal in terug. Zowel in de faciliteiten als de diverse abonnementen.

Het interieur van oVVice is vervaardigd door Schröder Interieurs uit Geesteren (OV). Voor de gefineerde onderdelen heeft Schröder plaatmateriaal van Kuiper Holland toegepast. De eiken onderdelen zijn per ruimte uitgezocht en samengesteld om een mooi homogeen beeld te krijgen.

Opdrachtgever: SKEPP Design + Build B.V.
Interieurbouwer: Schröder Interieurs
Gefineerd plaatmateriaal: Kuiper Holland

Eiken fineer

Eiken details voor in uniek kantoorconcept.
Nederland is op het gebied van fineer een echte ‘eiken’ markt. 80-90% van het verwerkte fineer is eiken. Een houtsoort die makkelijk op kleur te beitsen is en in vele varianten verkrijgbaar.

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen