skip to Main Content

SPACES – EIKEN MIXMATCH FINEER

Frederiks Interieurs past in de diverse projecten van SPACES
(dit zijn er inmiddels vele in Europa en zelfs 1 in New York) fineer toe.
De designers van SPACES kiezen voor fineer omdat zij staan voor natuurlijke, warme, eerlijke materialen. Teven kiezen zij voor eiken vanwege de  huiselijke, rustige en neutrale uitstraling. Zij kiezen specifiek voor wildverband, vanwege de  fraaie tekening en de mogelijkheid lange, gelijkwaardiger wanden te maken zonder storende naden en opvallende kleur en structuurverschillen.

Frederiks Interieurs zorgt er bij het bestellen van het fineer en de productie van het maatwerk interieur voor dat er aan deze wens wordt voldaan en besteed veel zorg aan details en kwaliteit. Kuiper Holland is daarvoor een geschikte partij om mee te werken omdat zij de wensen van een interieurbouwer begrijpen en goede fineerselecties kunnen maken.

Architect:                  Maarten Jamin, better space; better people

Project:                     SPACES Antwerpen  / SPACES Schiphol

Interieurbouwer:      Frederiks Interieurs B.V. te Gorredijk

spaces antwerpen spaces antwerpen 2 spaces antwerpen 3 spaces schiphol spaces schiphol locker fineer schiphol fineer

Eiken Mixmatch – Spaces

De designers van SPACES kiezen voor fineer omdat zij staan voor natuurlijke, warme, eerlijke materialen. Teven kiezen zij voor eiken vanwege de  huiselijke, rustige en neutrale uitstraling.

Bekijk fineersoorten

Nederlands fabricaat

Zoek uw eigen
fineer uit

 

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen